#3/2021


 

Lokakuu 5, 2021

Puute

Vierailevat päätoimittajat:
Pehmee-kollektiivi
Caroline Suinner ja Meriam Trabelsi

Kansikuva: Roza Ahmad

Pääkirjoitus: Mitä kaikkea seksuaalisuus voi olla?

Lue pääkirjoitus →

Tekijät


Alexandra Mitiku ◆ Alice Jäske ◆ Apollo da Costa Doria ◆ Calvin Koivisto ◆ Caroline Suinner ◆ Ceci Ferox ◆ Chantel Richardson ◆ Elena Sulin ◆ Ervin Latimer ◆ Fiona ‘Elone ◆ Helmi Hagelin ◆ Ilkka Juvonen ◆ Jasmina Amzil ◆ Jennifer Appleton ◆ Keniya ◆ Koko Hubara ◆ Laura Eklund Nhaga ◆ Melina Korvenkontio ◆ Meriam Trabelsi ◆ Roza Ahmad ◆ Sophia Wekesa ◆ Tailo Andrea Neri ◆ Wambui Njuguna-Räisänen 

Sisältö


 

Safer Spaces for: Play

Pehmee-kollektiivi tarkastelee perinteistä fetissikuvastoa, kulkien kohti uutta, ilman, että keskiössä on yhdyntä tai heteronormatiivisuus.

 

Kirjoittaja, näyttelijä ja aktivisti Laura Eklund Nhaga kysyy esseessään, mitä muita vaihtoehtoja on, kuin kulttuurimme pakkomielteinen suhde romanttiseen, seksuaalisesti aktiiviseen rakkauteen?

Suomalais-kanadalainen Keniya ehti toimia noin puolentoista vuoden ajan sisällöntuottajana OnlyFansissa. Nyt hän jakaa kokemuksensa alustasta.

Helsinkiläinen musiikkialan ammattilainen Melina Korvenkontio kuratoi sinulle soittolistan.

Homomiesten seksuaaliset fantasiat mielletään julkisessa keskustelussa monesti tabuiksi. Mutta entä niistä fantasioista kaikista vaietuin: (hetero-)normatiivinen keskiluokkaisuus? Ruskeat Tytöt ry:n perustajajäsenen Ervin Latimerin kink koettelee äärirajoja.

 

Liity kannattajajäseneksi.

Become a supporting member.

 

Ruskeat Tytöt Media on itsenäinen verkkojulkaisu, joka on sitoutunut keskittämään ja normalisoimaan Ruskeiden naisten ja aliedustettua sukupuolta olevien ihmisten näkökulmia suomalaisessa ja pohjoismaisessa mediassa. Kannattajajäsenenä autat meitä jatkamaan työtämme ja pysymään maksumuurittomana.

 

Päätoimittajien valinnat

Caroline Suinner ja Meriam Trabelsi valitsivat neljä juttua, jotka tulivat mieleen tätä julkaisua tehdessä.


Unconditional Love

A photo essee by Helmi Okpara.

Pehmee on tehty intersektionaalisesta feminismistä, radikaalista itserakkaudesta, kehopositiivisuudesta ja hyvistä viboista.

Kuraattori Jonni Korhosen kaksiosainen teoskokonaisuus nautinnon löytämisestä koronan aikana.

Millaista on olla rodullistettu homoseksuaali 2010-luvun Suomessa? Vaatessuunnittelija Ervin Latimer kertoo sinkkuelämästään skenessä joka on hyvin, hyvin valkoinen.

#2/2021


 

Toukokuu 7, 2021

Koti

Vierailevat päätoimittajat:
Mona Eid ja Koko Hubara

Kansikuva: Nora Sayyad

Lue julkaisu →