Mallikansalainen: Sani, 22

 

Olen syntynyt Oulussa, mutta opiskelin balettia ja nykytanssia Sibelius-lukiossa, mistä valmistuin kolme vuotta sitten. Olisi ihana päästä takaisin tanssin pariin. Täytyisi vain raivata aikaa mallintöiltä. Pähkinänsärkijä on aina vain lempibalettini, sitä on tullut tuijoteltua pikkutytöstä saakka.

 

_MG_5666.jpg
_MG_5697.jpg

Harrastan musiikkia muutenkin. Laulan ja soitan hieman kitaraa. Rakastan pientä piipertämistä ja teen paljon käsitöitä. Maalaan vanhoja kalusteita ja esineitä uuteen uskoon, tai tuunailen vanhoja vaatteita, virkkaan ja neulon. Se on rauhoittavaa. Mottoni on, että asioilla on tapana järjestyä.

IMG_0592.jpg

 

Oulussa kaikki aina hokivat, että minun pitäisi hakea mallitoimiston listoille. En tiennyt mitään siitä maailmasta, joten hain ensimmäiseen firmaan joka tuli vastaan. Pääsin kyllä toimiston listoille, mutta meno osoittautui ihan höpöhommaksi. Melko nopeasti minut napattiin sieltä kuitenkin Brand Model Managementin hellään huomaan ja olen tehnyt mallintöitä jo viitisen vuotta. Avoimella mielellä ja positiivisella asenteella olen päässyt pitkälle.

 

Äitini on esikuva number one! "Power woman" sanan merkityksessä. Kaikille kiltti, huolehtiva ja kova tekemään töitä. Mutta jos saisin kutsua kenet tahansa kolme ihmistä, elävää tai kuollutta, illalliselle luokseni, kutsuisin Barack Obaman, Beyoncén ja edesmenneen isoisäni. Alkuun tarjoaisin keittoa, pääruoaksi jotakin kalaruokaa ja jälkkäriksi jotakin tosi suklaista.  


Toivottavasti saan tehdä töitä mallina myös mahdollisimman pitkään. Kymmenen vuoden kuluttua näen itseni yhä ammatissa jossa minulla ei ole kahta samanlaista päivää, ehkä erilaisten mediatuotantojen parissa.

_MG_5697.jpg

 

Tässä juttusarjassa tutustutaan Suomen kiinnostavimpiin malleihin. 

 

TUOTETIEDOT:


Meikkipohja: Mac cosmetics Face&body sävy n5

Luomiväri: Eye pencil sävy Coffee & Eye Kohl sävy Teddy

Ripset: H&M Best curlfriend

Kulmat: Anastasia Clear Browgel

Huulet: Lucas' papaw ointment

 

Hiukset: Priscilla Mmari

Meikki: Keiku Borgström

Kuvat: Jussi Särkilahti

Mallitoimisto: Brand Model Management