Ihanat kiharat, III osa: Selvä peli

 

Vaihe vaiheelta eroon niin lapsen kuin aikuisen afron takuista.


Lähtötilanne.

Lähtötilanne.

Lopputulos.

Lopputulos.

 

 

Mallillamme Karimilla on siloiset ja kihartuvat hiukset, jotka menevät kauniisti korkkiruuville. Kutrit tarvitsevat silti säännöllistä selvittämistä ja kosteuttavaa hoitoa, jotta ne eivät takkuunnu. On tärkeää käyttää omaan hiuslaatuun sopivia aineita. Jos se ei ole vielä selvillä, kannattaa ottaa yhteyttä afrohiuksen ammattilaiseen.

 

_MG_5261.jpg
 

 

Takkujen selvitys alkaa pesemällä hiukset perusteellisesti kosteuttavalla shampoolla. Toista pesu tarvittaessa. Huuhtele hyvin ja jatka pesua jätettävällä hoitoaineella. Käy myös hiuspohja läpi huolellisesti.

 

_MG_5422.jpg

 

Jaa hiukset muutamaan osioon ja selvitä kiharalle tarkoitetulla kammalla/harjalla, esimerkiksi afrokammalla tai Tangle Teezerillä. Käy sen jälkeen hiukset uudelleen läpi pienempiin osioihin ja pyörittele ohuita kiehkuroita sormen ympäri, jotta kihara tiivistyy. Voit lisätä hiukseen tässä vaiheessa myös kiharanvahvistajan.

Kuivata hiukset föönillä tai anna niiden kuivua itsestään. Pöyhi hiuksia lopuksi hiuspohjasta saakka jotta niistä tulee ilmavat. Käsittelyn voi toistaa 1-2 viikon välein.

 

_MG_5493.jpg
_MG_5478.jpg

 

 

Osallistu arvontaan ja voita itsellesi slideshown kattava Natural Beauty Shop ja Tangle Teezer -tuotepaketti, jonka tarjoavat Natural Beauty Shop Finland ja Beauty Pop Up. Mene Ruskeiden Tyttöjen Instaan, seuraa meitä ja kommentoi juttua koskevan kuvan alle, miksi juuri sinun pitäisi saada setti itsellesi. Paras kommentti palkitaan!

 

TUOTTEET

Natural Beauty Shop organic Bar Shampoo

Tangle Teezer Compact Styler Star Wars Iconic

Natural Beauty Shop Coconut Shea Leave-in Conditioner

Natural Beauy Shop Curl Boosterin

 

 

 

 

Hiukset: Meron Laine / Hiustrendi 
Kuvat: Jussi Särkilahti
Malli: Karim