RT COLLAB

 
temporaryshop5.jpg

 Organisaatioille, jotka haluavat luoda tilaa aidolle representaatiolle, uusille osaajille ja tuoreille näkökulmille.

RT Collab sisältää neljä erilaista yhteistyövaihtoehtoa – ainakin, sillä kokeilemme mielellämme kanssasi uusia tapoja viestiä, kertoa tarinoita, saada aikaan vaikutuksia ja vallankumouksia. Kaikki RT Collab -toiminnasta saadut tuotot käytetään Ruskeat Tytöt ry:n toiminnan rahoittamiseen.

RT KONSULT

 

Ei enää all white paneleja

Tarvitsetko vinkkejä moninaisuuden huomioimiseen ja inklusiivisuuden edistämiseen organisaatiossasi ja viestinnässäsi? Etsitkö osaavaa tekijää ja freesiä näkökulmaa koulutuksiisi ja tapahtumiisi, koskivat ne sitten esimerkiksi kirjallisuutta, mediaa ja mainontaa, somemaailmaa, hyvinvointia, kasvatusalaa tai mitä tahansa muuta?

Tarjoamme konsultointia ja koulutusta kaikenlaisille organisaatioille välittäen parhaat asiantuntijat, puhujat tai panelistit paikalle tarpeesi mukaan räätälöidysti.

 

Joitakin asiakkaitamme:

Helsingin yliopiston Tiedekulma, Familia ry, YK-liitto, Zeeland Family, Suomen Etnomusikologinen Seura, Opetus- ja kulttuuriministeriö, Aalto-yliopisto, UrbanApa, Espoon kaupunki, Imagen kirjoittajakoulu. 

RT PRODUCTIONS

 
Kuva: Se tyyli -lyhytdokumenttisarja, Yle Kioski

Kuva: Se tyyli -lyhytdokumenttisarja, Yle Kioski

Meiltä meille* osana sisältöäsi

Haluatko ulkoistaa osan sisällöntuotannostasi toimijalle, joka tuntee tärkeän kohderyhmäsi kuin perheenjäsenen? Ideoimme, suunnittelemme, käsikirjoitamme ja tuotamme ydintiimin ja verkostomme voimin video-, teksti- ja äänisisältöä asiakkaille, jotka haluavat olla edelläkävijöitä.

 

Asiakkaitamme:

YLE KioskiRakkautta & Anarkiaa,  Press Freedom Blog, Aikakausmedia, Goethe Institut.

RT LIVE

 
Kuva: Hayley Le / Good Kicks

Kuva: Hayley Le / Good Kicks

Ruskeat Tytöt  X  Tapahtumasi

Tarvitsetko tekijöitä, sisältöä ja näkemystä tapahtumaasi tai tilaisuuteesi? Ideoimme, suunnittelemme ja tuotamme sisältökokonaisuuksia tapahtumiin, aina bileistä seminaareihin ja festareista muotinäytöksiin.

Kaikissa tapahtumissamme noudatetaan Turvallisempien tilojen periaatteitamme

 

Joitakin asiakkaitamme:

RuisRock, Good Kicks, Putte’s Bar & Pizza

RT MEDIA

 
Kuva: Caroline Suinner

Kuva: Caroline Suinner

Tavoita

Ruskeat Tytöt Media puhuttelee ajankohtaisilla ja Suomessa ennen näkemättömillä tulokulmilla kulttuuriin, yhteiskuntaan ja lifestyleen. Samalla se on muille kiinnostaville brändeille ja tahoille mahdollisuus kertoa itsestään autenttisesti moninaisessa digiympäristössä.

Ilmoitus- ja sisältöyhteistyövaihtoehtomme löydät mediakortistamme. Ehdota rohkeasti ideaasi tai kysy mitä meillä on jo mielessä!

 

Joitakin asiakkaitamme:

Otava, The Natural Beauty Shop, Zodiak, Kiasma, Rakkautta ja Anarkiaa -festivaali, Kustantamo S&S.

Kysy rohkeasti lisää näistä ja muista vaihtoehdoistamme: collab@ruskeattytot.fi ! 

 

* "Meiltä meille" -käsite juontaa juurensa Yhdysvaltoihin ja 1900-luvun alkuun, jolloin New Yorkissa syntyi Harlemin renessanssi -niminen kulttuuriliike. Silloin alettiin toimittaa ensi kerran journalistista ja kirjallista sisältöä, jonka tekijät olivat mustia ihmisiä, samoin kuin ensisijainen kohderyhmä. Suomen kontekstissa ajatus on, että Ruskeiden Tyttöjen ydintiimi, tekijäkunta ja ensisijainen kohderyhmä ovat ihmisiä, jotka nähdään yhteiskunnassa ei-valkoisina ja sen kautta ei-suomalaisina ja joilla ei tähän mennessä ole ollut omaa mediatilaa käsitellä itseään koskevia asioita vapaasti. "Meiltä meille" on samalla myös kaikille, sillä avaamme uusia keskusteluja ja näkökulmia, jotka todistetusti kiinnostavat niitäkin, joille ne eivät ole tuttuja.