Ruskeat _ Tytöt__.png

RT Mitä

Ruskeat Tytöt on ensimmäinen suomalainen, pääasiassa suomenkielinen media ruskeilta ihmisiltä ruskeille ihmisille. Lisäksi se on suunnattu kaikille seksikkään ja laadukkaan yhteiskunnallisen, kulttuuri- sekä kauneus- ja muotijournalismin ystäville.

Ruskeat Tytöt on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton, mutta kaikki sisältö pohjautuu intersektionaalisen feminismin teoriaan eli siihen, että kunkin yksittäisen ihmisen elämässä voi olla useita risteäviä tekijöitä – esimerkiksi ihonväri, sukupuoli, toimintakyky, fyysinen tai psyykkinen terveys ja luokka – jotka vaikuttavat hänen mahdollisuuksiinsa ja nähdyksi/kuulluksi tulemiseensa maailmassa. Ruskeat Tytöt pyrkii ottamaan huomioon sekä paljastamaan juttujen taustalla piilevät erilaiset valta-asetelmat, kontekstit ja ihmiselämän tasot. Ruskeiden Tyttöjen tavoitteena on lisätä ruskeiden ihmisten representaatioita mediassa, normalisoida heistä kerrottavia journalistisia tarinoita sekä toimia alustana ruskeille journalismin ammattilaisille toteuttaa omia projektejaan.

Ruskeat Tytöt on monimedia: tuotamme ainakin tekstiä, kuvaa, videota ja podcasteja.

Ruskeat Tytöt on myös nettikauppa ja konsultointi- ja viestintäpalvelu RT Konsult.

Konsultoimme ja koulutamme mm. median representaatioihin, sosiaaliseen mediaan sekä vähemmistöihin ja journalismiin liittyvissä asioissa välittäen alan johtavat asiantuntijat paikalle. Lisätietoja: info@ruskeattytot.fi

Ruskeat Tytöt on ihan tavallinen media.

RT Missä

Ruskeat Tytöt on diasporassa.

Toimituskuntamme sijaitsee ja liikkuu ympäri maailman, uutisoiden ja analysoiden mitä on olla, niin fyysisesti kuin emotionaalisesti, suomalainen ja ruskea 2000-luvulla.

Ruskeat Tytöt toimii joustavasti myös kaupallisen maailman puolella sisältöyhteistyön, mainoskampanjoiden ja erilaisten sponsoroitujen projektejen merkeissä, tavoittaen takuuvarmasti suomalaisessa digikentässä aiemmin ohitetun ruskeiden suomalaisten segmentin.

RT Kuka

Koko Hubara Co-Founder / Editor-in-Chief                         koko (at) ruskeattytot.fi

Koko Hubara
Co-Founder / Editor-in-Chief                        
koko (at) ruskeattytot.fi

Caroline Suinner Co-Founder / Art Director                                                      caro (at) ruskeattytot.fi  

Caroline Suinner
Co-Founder / Art Director                                                     
caro (at) ruskeattytot.fi  

Ervin Latimer Head of Merchandising ervin (at) ruskeattytot.fi

Ervin Latimer
Head of Merchandising
ervin (at) ruskeattytot.fi

Mona Eid Executive Editor mona (at) ruskeattytot.fi

Mona Eid
Executive Editor
mona (at) ruskeattytot.fi

 

+ 30 hengen avustajajoukkomme ja toivottavasti sinä! Jos sinulla on idea jutusta joka sopisi Ruskeisiin Tyttöihin, ota rohkeasti yhteyttä: info@ruskeattytot.fi

RT Milloin

Ruskeat Tytöt lanseerattiin maaliskuussa 2017. Sen juuret ovat päätoimittaja Koko Hubaran helmikuussa 2015 perustamassa henkilökohtaisessa ja palkitussa Ruskeat Tytöt -blogissa, jonka pohjalta hän on kirjoittanut myös esseekokoelman Ruskeat Tytöt - Tunne-esseitä.

1488317319555-2.jpeg