MEDIAKORTTI.png

Ruskeat Tytöt on ensimmäinen suomalainen, intersektionaaliseen feminismiin nojaava monimedia ja brändi. Ruskeat Tytöt Median lippulaiva on verkkojulkaisu, ruskeattytot.fi, joka puhuttelee ajankohtaisilla ja Suomessa ennennäkemättömillä näkökulmilla kulttuuriin, yhteiskuntaan ja lifestyleen.

Ruskeiden Tyttöjen tavoite on lisätä ruskeiden ihmisten representaatioita mediassa, normalisoida heistä kerrottavia journalistisia tarinoita, toimia alustana ruskeille journalismin ammattilaisille toteuttaa omia projektejaan sekä tarjota muille brändeille alusta, jossa hei voivat kertoa itsestään autenttisen moninaisessa digiympäristössä.

 

KOHDERYHMÄ
Ruskeat Tytöt on pääasiassa suomenkielinen media ruskeilta ihmisiltä ruskeille ihmisille. Lisäksi se on suunnattu kaikille seksikkään ja laadukkaan yhteiskunnallisen, kulttuuri- sekä kauneus- ja muotijournalismin ystäville.

Kesällä 2017 toteutetussa lukijakyselyssämme lukijat nimesivät piirteitä, jotka erottavat Ruskeat Tytöt Median muista medioista: representaation moninaisuus, intersektionaalisuus, kantaaottavuus, riippumattomuus, anteeksipyytelemättömyys, asenne, ainutlaatuisuus, näkökulma, samastuttavuus, suoruus.

 

LUKUJA
Istuntoa / kuukaudessa 15 500
Käyttäjiä / kuukaudessa 13 000
Katselukertaa / kuukaudessa 28 500
Uusia kävijöitä 65 %
Palaavia kävijöitä 35 %

 

Sosiaalinen media:

Facebook 9,7+ tuhatta seuraajaa
Instagram 3+ tuhatta seuraajaa

 

ILMOITUSMUODOT JA -KOOT
1. Laatikkobanneri verkkomedian etusivulla sekä kussakin kategoriassa:

L 400px x K 530px

BOXBINYAM kopio.jpg
 

 

2. Iso banneri etusivun slideshowhun:

L 1110px x K 450px

SLIDERTAFRO.jpg

 

3. Banneri jokaisen artikkelin loppun:

L 1110px x K 200px

Banneri_Adlibris_Thomas_1110x200.jpg

 

SISÄLTÖYHTEISTYÖ
Olemme ainoa autenttisesti moniääninen ja -kulttuurinen media Suomessa ja jaamme mielellämme tätä uniikkia asemaamme erilaisten brändien ja tapahtumien kanssa. Tähän mennessä asiakkaitamme ovat olleet mm. Otava, Like, Kiasman URB-festivaali, Afropunk Lontoo, good kicks sneaker boutique ja erilaiset kauneusbrändit kuten ghd ja natural beauty shop. Ota rohkeasti yhteyttä ja keksitään jotakin uutta ja hauskaa yhdessä!

 

KYSY LISÄÄ NÄISTÄ JA MUISTA VAIHTOEHDOISTAMME:
info@ruskeattytot.fi