MEDIAKORTTI.png
 

Ruskeat Tytöt on ensimmäinen suomalainen, intersektionaaliseen feminismiin nojaava monimedia ja brändi. Ruskeat Tytöt Media ruskeattytot.fi puhuttelee ajankohtaisilla ja Suomessa ennennäkemättömillä näkökulmilla kulttuuriin, yhteiskuntaan ja lifestyleen.

Ruskeat Tytöt laajentaa representaatioita mediassa, normalisoi ruskeista ihmisistä kerrottavia journalistisia tarinoita, sekä toimii alustana ruskeille journalismin ammattilaisille toteuttaa omia visioitaan. Samalla tarjoamme muille brändeille ja tahoille paikan kertoa itsestään autenttisen moninaisessa digiympäristössä.

Tutustu vaihtoehtoihin alla tai ota saman tien yhteyttä: collab@ruskeattytot.fi!

 

Tekemällä yhteistyötä kanssamme osallistut suoraan Ruskeat Tytöt ry:n toiminnan tukemiseen. Kaikki RT Collab -toiminnasta saadut tuotot käytetään Ruskeat Tytöt ry:n toiminnan rahoittamiseen. Lue lisää meistä täältä.

 

KOHDERYHMÄ

ruskea, tyttö, utelias, nuori, nainen, rodullistettu, afrolatino, keski-ikäinen, työssäkäyvä äiti, queer, feministi, tiedonjanoinen, cis-bi valkoinen nainen, toimittaja ja maalainen, ruskean tytön äiti, huumorintajuinen, sisko, valkoinen heteromies, ally, opiskelija, queer ja musta, hauska, intersektionaalinen feministi, tyttärieni duunari-isä, lesbo, aktiivinen, ajatteleva, kiharahiuksinen, misfit, expat, puoliksi suomalainen, iso, homo, hyväsydäminen, puoliksi venäläinen, valkoinen heteronainen, hijaabi, savolainen, ruotsinsuomalainen, afrikkalainen, eläinrakas, maailmaa nähnyt, tasa-arvosta unelmoiva, vaimo, ystävä, ihanteista poikkeava, kaupunkilainen, itsevarma, elämäntaiteilija, luonnontieteilijä, elokuvaaja, tarinankertoja, äiti, rakastaja, rakastettu, rakastava.

– Ruskeat Tytöt Median lukijat itsestään, syksy 2017

 

Ruskeat Tytöt on media ruskeilta ihmisiltä ruskeille ihmisille ja kaikille laadukkaan yhteiskunnallisen, kulttuuri- sekä kauneus- ja muotijournalismin ystäville. Suurin osa lukijoistamme on 18-45-vuotiaita kaupunkilaisia. Ruskea Tytöt murtaa perinteisiä demografioita ja tavoittaa syvemmältä.

 

MIKÄ EROTTAA MEIDÄT MUISTA

representaation moninaisuus, aitous, intersektionaalisuus, inklusiivisuus, kantaaottavuus, riippumattomuus, anteeksipyytelemättömyys, asenne, ainutlaatuisuus, näkökulma, samaistuttavuus, kodikkuus, rehellisyys, suoruus.

– Ruskeat Tytöt Median lukijat kysymykseen "Mikä erottaa Ruskeat Tytöt muista medioista?", syksy 2017

& MIKSI OLEMME OLEMASSA

Ihmisläheisin ja aidoin media, mitä tullut vastaan Suomessa.
Oikeasti lähestyttävää ja elämäniloista tekstiä meiltä itsellemme aiheista ja näkökulmista jotka koskevat juuri meitä, nostaen esiin juuri suomalaisia, Suomessa vaikuttavia tai ylipäätään kiinnostavia POC-tekijöitä. Ei tarvitse aina haikaillen lukea yhdysvaltalaisesta tai brittien menosta.
Parasta on että nyt mäkin tiedän etten oo yksin, enkä ikinä ollutkaan.
Ruskeat tytöt ovat pääosassa, mutta eivät vain ruskeina tyttöinä.
Toisenlainen näkökulma suomalaiseen yhteiskuntaan, johon voi samastua myös vaikka ei olisi ruskea tyttö.
Parasta on POC-representaatio, rakkaus ja erilaisuus.
Niin sisällyttävä, sieltä löytää oman paikkansa vaikka ei muualta löytäisikään. Tärkeä, ajankohtainen, edistyksellinen. Tätä ei voi sanoa monistakaan muista suomalaisista medioista.
Vihdoin on Suomessa ruskeilta tytöiltä ruskeille tytöille representaatiota. Tällaista olen kaivannut Suomessa koko lapsuuteni ajan ja vihdoin sellainen on.
Parasta on uudenlainen lähestymistapa asioihin, tällaisia juttuja en voi lukea muualta!
Ravistelevaa ja tärkeää!

– Lukijat Ruskeat Tytöt Mediasta, 2017

 

RUSKEATTYTOT.fI LUKUINA


16 000  istuntoa /kk
13 000  aktiivista käyttäjää /kk
28 500  katselua /kk
65 %    uusia kävijöitä
35 %    palaavia kävijöitä

 

TAVOITAMME MYÖS MUISSA KANAVISSA:

10300+  Facebook -seuraajaa
 5400+    Instagram -seuraajaa

 

ILMOITUSMUODOT JA -KOOT

Sivun yläosassa sijaitseva mainospaikka, etusivu

Sivun yläosassa sijaitseva mainospaikka, etusivu

Slide mainospaikka, etusivu

Slide mainospaikka, etusivu

Footer mainospaikka, joka sivulla

Footer mainospaikka, joka sivulla

RT NEWSLETTER

Keräämme kuukausittain parhaat juttumme ja suosituksemme RT Newsletteriin. Jos hankkeesi, tuotteesi tai tapahtumasi saattaisi kiinnostaa sitoutuneimpia seuraajiamme, nostamme senkin mielellämme uutiskirjeeseemme – ehdota rohkeasti! Tutustu ja tilaa RT Newsletter täällä.

 

Kysy lisää ilmoitusmahdollisuuksista:  collab@ruskeattytot.fi

 

SISÄLTÖYHTEISTYÖ

 

Sisältöyhteistyö voi olla artikkeli, video- tai podcast-sarja, radio-ohjelma tai jotain muuta yleisöllemme arvokasta sisältöä.

The Natural Beauty Shop Finland

The Natural Beauty Shop Finland

Koneen Säätiön rahoittama podcast-sarja.

Koneen Säätiön rahoittama podcast-sarja.

Koneen Säätiön rahoittama videosarja.

Koneen Säätiön rahoittama videosarja.

Kiasman URB -festivaali

Kiasman URB -festivaali

 

Kysy rohkeasti lisää näistä ja muista vaihtoehdoistamme: collab@ruskeattytot.fi !