MEDIAKORTTI.png
 

Ruskeat Tytöt on ensimmäinen suomalainen, intersektionaaliseen feminismiin nojaava monimedia ja brändi. Ruskeat Tytöt Media ruskeattytot.fi puhuttelee ajankohtaisilla ja Suomessa ennennäkemättömillä näkökulmilla kulttuuriin, yhteiskuntaan ja lifestyleen.

Ruskeat Tytöt laajentaa representaatioita mediassa, normalisoi ruskeista ihmisistä kerrottavia journalistisia tarinoita, sekä toimii alustana ruskeille journalismin ammattilaisille toteuttaa omia visioitaan. Samalla tarjoamme muille brändeille ja tahoille paikan kertoa itsestään autenttisen moninaisessa digiympäristössä.

 

KOHDERYHMÄ


Ruskeat Tytöt on media ruskeilta ihmisiltä ruskeille ihmisille ja kaikille laadukkaan yhteiskunnallisen, kulttuuri- sekä kauneus- ja muotijournalismin ystäville.

Suurin osa lukijoistamme on 18-45-vuotiaita kaupunkilaisia. He kuvailevat itseään mm. tällaisilla sanoilla:

ruskea, tyttö, utelias, nuori, nainen, rodullistettu, afrolatino, keski-ikäinen, työssäkäyvä äiti, queer, feministi, tiedonjanoinen, cis-bi valkoinen nainen, toimittaja ja maalainen, ruskean tytön äiti, huumorintajuinen, sisko, valkoinen heteromies, ally, opiskelija, queer ja musta, hauska, intersektionaalinen feministi, tyttärieni duunari-isä, lesbo, aktiivinen, ajatteleva, kiharahiuksinen, misfit, expat, puoliksi suomalainen, iso, homo, hyväsydäminen, puoliksi venäläinen, valkoinen heteronainen, hijaabi, savolainen, ruotsinsuomalainen, afrikkalainen, eläinrakas, maailmaa nähnyt, tasa-arvosta unelmoiva, vaimo, ystävä, ihanteista poikkeava, kaupunkilainen, itsevarma, elämäntaiteilija, luonnontieteilijä, elokuvaaja, tarinankertoja, äiti, rakastaja, rakastettu, rakastava.

Ruskeat Tytöt on media kaikille näille ihmisille ja paljon muuta – media, joka murtaa perinteisiä demografioita ja tavoittaa syvemmältä.

 

MIKÄ EROTTAA MEIDÄT MUISTA

 

Vuonna 2017 toteutetussa lukijakyselyssä lukijamme nimesivät piirteitä ja asioita, jotka erottavat Ruskeat Tytöt muista medioista:

representaation moninaisuus, aitous, intersektionaalisuus, inklusiivisuus, kantaaottavuus, riippumattomuus, anteeksipyytelemättömyys, asenne, ainutlaatuisuus, näkökulma, samaistuttavuus, kodikkuus, rehellisyys, suoruus.

 

He kuvailevat meitä myös näin:

Ihmisläheisin ja aidoin media, mitä tullut vastaan Suomessa.
Oikeasti lähestyttävää ja elämäniloista tekstiä meiltä itsellemme aiheista ja näkökulmista jotka koskevat juuri meitä, nostaen esiin juuri suomalaisia, Suomessa vaikuttavia tai ylipäätään kiinnostavia POC-tekijöitä. Ei tarvitse aina haikaillen lukea yhdysvaltalaisesta tai brittien menosta.
Parasta on että nyt mäkin tiedän etten oo yksin, enkä ikinä ollutkaan.
Ruskeat tytöt ovat pääosassa, mutta eivät vain ruskeina tyttöinä.
Toisenlainen näkökulma suomalaiseen yhteiskuntaan, johon voi samastua myös vaikka ei olisi ruskea tyttö.
Parasta on POC-representaatio, rakkaus ja erilaisuus.
Niin sisällyttävä, sieltä löytää oman paikkansa vaikka ei muualta löytäisikään. Tärkeä, ajankohtainen, edistyksellinen. Tätä ei voi sanoa monistakaan muista suomalaisista medioista.
Vihdoin on Suomessa ruskeilta tytöiltä ruskeille tytöille representaatiota. Tällaista olen kaivannut Suomessa koko lapsuuteni ajan ja vihdoin sellainen on.
Parasta on uudenlainen lähestymistapa asioihin, tällaisia juttuja en voi lukea muualta!
Ravistelevaa ja tärkeää!

 

RUSKEATTYTOT.fI LUKUINA


16 000  istuntoa /kk
13 000  aktiivista käyttäjää /kk
28 500  katselua /kk
65 %    uusia kävijöitä
35 %    palaavia kävijöitä

 

TAVOITAMME MYÖS MUISSA KANAVISSA:

10200+  Facebook -seuraajaa
 4200+    Instagram -seuraajaa

 

Ruskeat Tytöt on ainoa autenttisesti moniääninen ja -kulttuurinen media Suomessa ja jaamme mielellämme uniikkia asemaamme kanssasi.

 

ILMOITUSMUODOT JA -KOOT


1. Laatikkobanneri verkkomedian etusivulla sekä kussakin kategoriassa:

L 400px x K 530px

 Good Hair Day

Good Hair Day

 Kiasman URB-festivaali

Kiasman URB-festivaali

 

 

2. Iso banneri etusivun slideshowhun:

L 1110px x K 450px

 Lontoon Afropunk -festivaali

Lontoon Afropunk -festivaali

 

3. Banneri jokaisen artikkelin loppun:

L 1110px x K 200px

 Otava

Otava

 

SISÄLTÖYHTEISTYÖ

 

Sisältöyhteistyö voi olla artikkeli, video- tai podcast-sarja, radio-ohjelma tai jotain muuta yleisöllemme arvokasta sisältöä.

 The Natural Beauty Shop Finland

The Natural Beauty Shop Finland

 Koneen Säätiön rahoittama podcast-sarja.

Koneen Säätiön rahoittama podcast-sarja.

 Koneen Säätiön rahoittama videosarja.

Koneen Säätiön rahoittama videosarja.

 Kiasman URB -festivaali

Kiasman URB -festivaali

Tuotamme sisältöä myös julkaistavaksi muissa medioissa tai alustoilla. Ehdota vapaasti!

 

SOMEYHTEISTYÖ

 

Someyhteistyö voi olla esimerkiksi lippu- tai teosarvonta, tapahtumanosto tai mikä tahansa ajankohtainen asia, mistä seuraajiemme tulisi tietää.

 

Tapahtumayhteistyö

 

Tavoitteemme on rikastuttaa kaupunkikulttuuria erilaisilla omilla sekä yhteistyössä tuotetuilla tapahtumilla. Ota yhteyttä, jos haluat kumppaniksi tuleviin tapahtumiimme tai jos haluat meidät tuottamaan uniikkia sisältöä osaksi omaasi.

 

Ota rohkeasti yhteyttä ja keksitään jotakin uutta ja hauskaa yhdessä!

 

KYSY LISÄÄ NÄISTÄ JA MUISTA VAIHTOEHDOISTAMME:
info@ruskeattytot.fi