Liity Ruskeat Tytöt Median kannattajajäseneksi!

Haluatko tehdä konkreettisen teon laajentaaksesi representaatioita media-, kulttuuri- ja kirjallisuuskentillä, normalisoidaksesi ruskeista ihmisistä kerrottavia tarinoita ja tukeaksesi ruskeiden media-ammattilaisten työtä Suomessa?


Liity kannattajajäseneksemme.

 

Ruskeat Tytöt Media on itsenäinen monimedia, jonka yksi perusperiaate on pysyä ilmaisena ja saavutettavana kaikille ja tarjota työmahdollisuuksia suomalaisella mediakentällä aliedustetuille ruskeille journalisteille.

Olemme vuodesta 2017 saakka rahoittaneet mediatyötämme pienimuotoisten apurahojen ja tarkkaan harkittujen, kestävien mutta yksittäisten kaupallisten yhteistöiden ja nettikauppamme avulla sekä puhuja- ja asiantuntijapalvelujemme tuotoilla. Haluamme rikkoa jatkumoa, jossa naiset ja vähemmistöt työskentelevät ilmaiseksi tasa-arvoisen representaation eteen. Olemme pienestä iästämme ja koostamme huolimatta maksaneet reiluja palkkioita lähes sadalle media-alan tekijälle, useammalle kymmenelle joka vuosi.

Tekemäämme uudenlaista, rakenteita ja valtaa kehystävää, maksumuuritonta suomalaista journalismia ei kuitenkaan voi tehdä parhaalla tavalla määräaikaisin ja kaupallisin keinoin.

Tarvitsemme lukijoiltamme ja seuraajiltamme tukea.

Kannattajajäsenenä olet mukana turvaamassa Ruskeat Tytöt Median tulevaisuutta ja itsenäisyyttä, ja saat lukea, kuunnella ja nähdä lisää juttujamme jatkossakin. Kaikki tätä kautta kerätyt varat käytetään pelkästään itsenäisen, ei-kaupalliseen journalismin tekemiseen pääasiassa reilujen tekijäpalkkioiden muodossa.

Jäsenetuna saat uutiskirjeemme, joka on omistettu jatkossa vain kannattajajäsenillemme. Uutiskirjeestämme saat tietää uusimmista julkaisuistamme ja Ruskeat Tytöt ry:n muista aikaansaannoksista sekä tapahtumista. Lupaamme jakaa myös parhaat media- ja menovinkkimme oman toimintamme ulkopuolelta.


Näin liityt:

57486670_313204272683150_8082573180520103936_n.jpg

Täytä ensin tältä sivulta löytyvä lomake.
Maksa sen jälkeen seuraava summa (tai enemmän, jos niin haluat)
tilille FI68 5723 0220 4996 72 / Ruskeat Tytöt ry
(Ulkomailta maksaessa tarvitset BIC-tunnuksen: OKOYFIHH)

Työssäkäyvä yksityishenkilö: 50e/vuosi
Muu yksityishenkilö: 20e/vuosi
Yritys tai yhteisö: 500e/vuosi


Kannattajajäsenyys on henkilö- tai yhteisö/yrityskohtainen ja voimassa kalenterivuoden kerrallaan.

Antamiasi yhteystietoja käytetään vain tähän tarkoitukseen, eikä niitä tai yksityishenkilöiden nimiä julkisteta kolmansille osapuolille. Jos sinulla on kysyttävää, laitathan meille viestiä osoitteeseen info@ruskeattytot.fi .