Back to All Events

Bruja: A.G (UK), Wekesa & Tim-one Hosted by Pehmee


BRUJA @ Valkoinen Sali

BRUJA tuo ensimmäisessä illassaan Valkoiseen Saliin monipuolisen kattauksen modernia klubimusiikkia. Kolme asialleen omistautunutta dj:tä soittaa koko illan tarkoituksena tarjota kuuntelijoille musiikkia hieman pintaa syvemmältä yli genrerajojen. Pääesiintyjä A.G villitsee juhlakansaa selektiolla parasta grimeä ja Lontoon klubimusiikkia. Helsingin oma Wekesa puolestaan tanssittaa dancehall ja afro rytmein. BRUJAn residentti Tim-one paukuttaa hip hop, grime ja trap bängerit. Illan hostaa upea Pehmee!

Ovet: 23-04
Liput: 10€ ennen puolta yötä ja 12€ jälkeen
K-22

Pöytävaraukset ja seurueet: alvar@valkoinensali.com
- LAUANTAI STATE OF MIND -

HIPHOP / TRAP / GRIME / DANCEHALL / AFRO / CLUB

A.G
Nuoresta iästään huolimatta jo yli kymmenen vuotta Lontoossa uraa tehnyt DJ, tuottaja ja radiopersoona tuo BRUJA klubille mukanaan monipuolisen kattauksen grimeä ja klubimusiikkia. Tunnustusta A.G on saanut työstään mm. Vice medialta joka valitsi hänet Class of 2018 listaukseen. Myös Lontoon Trench huomio A.G:n dj osaamisen valitsemalla hänet "10 Club DJs That Will Spin Your Rave Into A Frenzy" joukkoon. Sillon kun A.G ei ole kiertämässä maailmaa soittaen klubeilla hän juontaa Rinse FM kanavalla The MnM ja The Grime show:ta sekä NTS Radiolla Beauty Blender ohjelmia. Tämän lahjakkaan dj:n taitavaa soittoa ja monipuolista settiä ei kannata jättää kuulematta!

WEKESA
Varsinkin Helsingin dancehall piireissä niin tanssin kuin musiikin saralla vakuuttavaa osaamista esitellyt Wekesa täydentää BRUJAn musiikillista antia. Muun muassa Kweku ja Mellow Yellow klubeilta tutut dancehall, afro ja monet muut rytmit tanssittavat yleisöä takuuvarmasti! Illassa kuullaan varmasti tuoreen Jamaikan matkan uusimpia tuliaisia.

TIM-ONE
BRUJAn residentti voi olla monelle uusi tuttavuus vaikka kyseessä onkin kokenut ja monessa mukana ollut konkari. Yli kymmenen vuotta pyörineen Need a Beat-klubin ja hetken hiljaisemman siirtymävaiheen jälkeen Tim-one on hionut taitonsa ja selektionsa uudelle tasolle. Odotettavissa onkin hip hopin, grimen ja trapin moderneja herkkuja.

PEHMEE
Pehmee on kollektiivi ja duo jossa vaikuttavat Meriam Trabelsisi ja Caroline Suinner. Pehmee on bodylovee, aktivismia ja se on lupa olla oma itsensä sekä ottaa tilaa väsyneiltä kauneusihanteilta. Lähiölapset, räppipäät, intersektionaaliset feministit, kulttuuritekijät ennen kaikkea R’n’B misut astuvat nyt virallisesti ensimmäistä kertaa MC saappaisiin, luvassa siis levotonta bailaamista. Pehmee on tullut tutuksi myös samalla nimellä kulkevasta podcast-sarjastaan, jonka missio on haastaa normeja ja asettaa marginalisoidut kehot keskiöön.

49778978_10157001843302020_3629776200148189184_o.jpg